BANDET & GALLERI

Kjeld Flemmings Kvartet

– Swing og jazz kjeld_flemmings_kvartet_noder_09

Som et band, har Kjeld Flemmings Kvartet leveret underholdning til en hel række forskellige arrangementer rundt om i Danmark.

Bryllupper, firma arrangementer og fester er alle blevet underholdt af Kjeld Flemmings Kvartet, som alle har fået en helt unik musikalsk oplevelse – hvor bandet er kommet helt ud over scenekanten!

Ud fra dine ønsker, kan bandet skræddersy en sætliste, der passer til alles ønsker og behov, og bandet kan endda krydres med en vifte af “line-up’s”, herunder tilsætning af andre instrumenter, såsom trompet, klarinet, eller trombone.

Kjeld Flemmings Kvartet har spillet på en bred vifte af jazz-festivaler i Danmark, og har også lavet adskillige optrædener på klubber, restauranter, gallerier, museer, biblioteker, skoler, virksomheder, hospitaler og hospice.

I orkestret kan du møde navne som

kjeld_flemmings_kvartet_ole

kjeld_flemmings_kvartet_lobber_og_gunnar

Kort om Jazzens historie i Hørsholm kjeld_flemmings_kvartet_noder_09

Det var Kjeld Flemming der tog initiativ til at starte Hørsholm Jazz-kompagni, og indkaldte til en stiftende generalforsamling den 3. februar 2004.
Til den første indledende øveaften mødte der 25 jazz-interesserede op.
Jazz-kompagniet havde fra starten stor succes og der blev hurtig oprettet flere orkestre. Kompagniet fik stor opbakning af Hørsholm kommune og var på et tidspunkt oppe på ca. 50 udøvende medlemmer.
Kjeld Flemming, der har bestridt formandsposten i 13 år, har gennem årene modtaget flere ‘ildsjæl priser’ og har i den grad sat Hørsholm på Jazz-landkortet.
Har arrangeret Jazz Festival med kendte og store orkestre gennem flere år, og hver måned arrangeret Kultur Café i Café ”Sneppen” på Jagt og Skovbrugs museet, med kendte kunstnere, indtil Bertel Haarder fik flyttet vores dejlige museum.