REFERENCER

Anbefalinger fra tilfredse kunder :

Anbefaling fra Birgit Tvile
Vi mødte første gang Kjeld Flemming og hans Swing Band til en fest hos nogle venner og var begejstrede. Da vi et par år senere skulle afholde Guldbryllup var vi ikke i tvivl. Det var dem som skulle spille til vores fest. Det har vi ikke fortrudt. De 5 gentlemen blendede sig ind i selskabet og gav alle os en musikalsk oplevelse. Både de der dansede og de der bare lyttede til musikken. Kjeld Flemming og hans band var medvirkende til at der var en fantastik stemning og til at gøre vores fest perfekt.

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Anbefaling fra Ulla og Henrik Holm
Tusind tak fordi I var med til at gøre vores guldbryllup til en festlig aften.
Mange af gæsterne har sagt til os at I spillede utroligt godt. Der blev danset langt mere end vi er vant til at se ved vores fester.
Vi vil varmt anbefale jer. Det var en dejlig oplevelse.
Også mange tak til dig Kjeld Flemming for dit store arbejde i forbindelse med planlægningen af aftenen. Det var stor succes med de to fællessange.

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Anbefaling af Janie Behrensdorff
En kvartet, som ‘skyder med god stemning’.
I går var jeg til en reception med levende musik. Det var Kjeld Flemmings Kvartet, med gæstesolist, der spillede. Det er nu anden gang jeg hører dem. Kjeld Flemmings Kvartet er et swingband, der spiller det jeg vil kalde god gammeldags jazz. Bandet spiller pragtfuldt og er gode til at ‘komme ud over scenekanten’. Det skinner tydeligt igennem, at bandet nyder at spille og der bliver lagt sjæl og kærlighed i deres optræden. Samtidig er de gode til at fornemme og inddrage publikum i musikken. Jeg følte mig rigtig godt underholdt og vil bestemt gerne anbefale deres optræden.

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Anbefaling af Henrik Sørensen, firmareception
En stor tak til Kjeld Flemming og hans orkester.
Den 9. november deltog jeg i en firmareception i København i forbindelse med indvielse af nye kontorlokaler. Af invitationen fremgik, at der efter indtagelse af lidt godt til ganen ville være musikalsk underholdning i et par timer – og det var underholdning vi sent glemmer… Det var Kjeld Flemmings Kvartet, der i dagens anledning var opsummeret til en sextet og som fyldte lokalerne med gode gamle jazz og swing numre. Et professionelt orkester, der virkelig satte liv i receptionen med de forskellige musikeres helt personlige indlæg og improvisationer. Endnu en tak til orkesteret for en dejlig eftermiddag. Jeg kan stærkt anbefale orkesteret til andre, der går i tanker om musikalsk underholdning.

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Anbefaling af Nyreforeningen, København og Omegn
Jeg vil sige tak til dig og dine medspillere for et dejligt indslag i vores fest, sammen med Rema 1000.
I spillede dejligt. Det var lidt morsomt, da jeg gik op til din sax, hvor jeg sang med. Det var så ikke ‘husmor tonearten’, men hyggeligt.
Jeres repertoire var godt.
nyre.dk/koebenhavns-omegn >

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Anbefaling fra Per Sturm, undermester i broderloge nr. 85 Furesøen
Stor tak til (broder) Kjeld Flemming´s Kvartet,  med skønne Lobber Koch, vokal, som ved flere lejligheder har underholdt os.
I har på en festlig og stemningsfyldt måde underholdt os både til vore julestemninger, samt ved flere andre lejligheder, og var et flot punktum for en festlig aften da vi i januar havde besøg af en anden loge.

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Anbefaling af Erik Mortensen, Frimurerlogen Sct. Gertrud, Karlslunde
På vegne Frimurerlogen Sct. Gertrud i Karlslunde, skal jeg herved takke Kjeld Flemmings Kvartet for jeres dejlige levende musik ved vores årlige sommerfest med damer i logebygningen, Karlslunde Landevej.
I leverede prima traditionel Jazz, som fra de udtalelser jeg modtog, har været meget værdsat af festens medlemmer.
Med de bedste ønsker for fremtiden, siger jeg endnu engang tak for underholdningen.

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Guldbryllup
Tusind tak fordi I var med til at gøre vores guldbryllup til en festlig aften. Mange af gæsterne har sagt til os at I spillede  utroligt godt. Der blev danset langt mere end vi er vant til at se ved vores fester. Vi vil varmt anbefale jer. Det var en dejlig oplevelse.Fortsat god sommer. Mange venlige hilsener Ulla og Henrik Holm

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Anbefaling fra Plejecentret Louiselund
Tak fordi I gjorde Louiselunds sommerfest, til en særlig aften med jeres pragtfulde musik.
Jeres gode gammeldags jazz lever helt op til Louiselunds beboeres forventninger.
Vi har heldigvis fornøjelsen og glæden af jer hver 3. måned til vores torsdags café, her på Louiselund, hvor I gang på gang formår at skabe en god stemning og ‘fyre op’ under vores beboere og få dem ud på dansegulvet.
Endnu en gang tak til jer.
louiselundhorsholm.dk >

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Sølvbryllup
Et par positive ord om dit band :
I forbindelse med min og min hustrus sølvbryllupsfest, på Hotel Marienlyst i Helsingør, stod jeg med den udfordring at skulle arrangere musikken til festen. Musikken var min overraskelse til min hustru på dagen. Efter lidt søgen på nettet , via eventzonen.dk, fandt jeg frem til Kjeld Flemming. Der var referencer på nettet samt mulighed for at høre dem på deres hjemmeside.  Med i tilbuddet fra Kjeld Flemming, var også et tilbud om en pianist under middagen. Den samlede pris for alt dette  var  absolut rimelig, så jeg slog til. Slog bandet så også til ? Ja, så absolut ! Fortræffelige dygtige musikere, der ikke alene kan deres jazz, men også er i stand til at formidle den på en glad og medrivende måde. Vi var rigtig godt underholdt i de tre timer bandet spillede. Dansegulvet var på intet tidspunkt ubenyttet. Og min søde hustru var meget positivt overrasket. Vil jeg arrangere dem igen ? Ja, absolut ikke utænkeligt ! Vi har to døtre, og skulle en af dem en dag komme og sige : “Far, jeg skal giftes, vil du arrangere musikken ?” Så kunne det udmærket tænkes at jeg gav Kjeld Flemming et opkald. Morten Bruun Hansen, Dragør.

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Anbefaling af Jørgen Fogelstrøm
Tak for jeres swingende fornøjelige gode musik, som var med til at gøre vores guldbryllupsfest til en stor oplevelse.
Samtlige gæster var på dansegulvet, og der var kun ros til jer.
Du må endelig give vores tak videre til dit band. De har fuldt fortjent det.

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Anbefaling fra Inge og Helge
Vi fejrede vort Guldbryllup på Skjalm Hvide Hotel, og havde Kjeld Flemmings 5 mands orkester til at underholde. Det var meget vellykket. Det var rigtig dejlig musik, både at danse til og lytte på. Alle gæsterne unge som gamle, var meget begejstrede. Vi siger mange tak til Kjeld Flemming og Band.

kjeld_flemmings_kvartet_referencer

Anbefaling af Anne Hedvig Vedeler
Spillede op til dans til 90-årsfejring.
Kjeld Flemmings Kvintet spillede for os da min far fejrede sin 90-årsdag på Bjørnemose Gods. Han og hans kone er til sammen 175 år – og barn, barnebarn og oldebarn ville give dem en jazz-gave. Det blev en fantastisk oplevelse. Kjeld Flemming og hans mænd satte en herlig ramme for festen, da 70 af jubilarens familie og venner havde taget turen fra Norge til Fyn. Da orkesteret satte i gang med ‘Night and day’ kastede jubilaren og hans kone sig ud i dansen, og i løbet af nogle minutter var dansegulvet fuldt. På opfordring spillede de mange af parrets favoritter. Gamle og unge, selv de mindste børn jazzede med. 
Al kontakt med orkesteret både før festen og under festen var pletfri ! Anbefales.

kjeld_flemmings_kvartet_referencer